Samlingslokaler

Hyra av Badviken och Båtviken

Fyller du år snart eller är det dop eller barnkalas på gång? Du vet väl om att det finns samlingslokaler att hyra i Minneberg? Du som bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen, Tranan samt Margretelund, Hägern eller Storspoven får hyra Minnebergs samlingslokaler. Båda lokalerna är fullt utrustade med möbler och porslin för 70 personer, uppläggningsfat, ljushållare med mera. Det finns kylskåp, spis/ugn, kaffebryggare/vattenkokare och diskmaskin.
 
Lokalen Badviken, ligger på Svartviksslingan 17 med utsikt ner mot badbryggan. Lokalen rymmer max 70 personer.
 
Lokalen Båtviken, ligger på Svartviksslingan 81 med utsikt över båtbryggorna. Lokalen rymmer max 70 personer.
 
Båda lokalerna lämpar sig väl för informationsmöten, föreläsningar, gruppgymnastik, utställningar med mera.
 

Priser och tider för uthyrning

Lokalerna kan hyras:

  • vardagar från 17.00 till 22.00. Lokalen ska då vara städad och utrymd kl 23.00.
  • fredagar, lördagar och söndagar från kl 13.00 till kl 12 påföljande dag då lokalen ska vara städad och utrymd.
  • söndagar från 13.00 till 22.00. Lokalen ska då vara städad och utrymd kl 23.00.

Det går också bra att skicka förfrågan via e-post till om du har önskemål om att boka på andra tider än de angivna – se dock till så att du bokat den tid du vill ändra. Exempelvis långhelger där det är en helgdag mitt i veckan
Det går också bra att hyra under dagarna till en kostnad av 100 kronor – detta schema återfinns separat på bokningssidan.
Vill du ha tillträde tidigare än de angivna tiderna så får du boka tiden innan.

Mån – Tor Fre/Lör/ SönSöndag
  kl 17:00 till
kl 22:00
(utrymd
kl 23.00)
kl 13:00 till
kl 12:00
dagen
efter
kl 13:00 till
kl 22:00
(utrymd
kl 23:00)
Vanliga veckor      
Privat 200 kr 700 kr 200 kr
Organisation* 200 kr 700 kr 200 kr
Barnverksamhet och
Minnebergsföreningar**
0 kr 700 kr 200 kr
Storhelger
Påsk, Valborg, Kristi
himmelsfärd,
Nationaldag, Allhelgona
+ 300 kr + 300 kr + 300 kr
Midsommar samt från jul
till trettondagen
+ 500 kr + 500 kr + 500 kr

* Övriga ideella och politiska organisationer som är verksamma i Minneberg
** Ideella föreningar knutna till Minnebergs samfällighet (se samfällighetens årsredovisning) och förskolor i Minneberg (inkl kyrkans barntimmar)

Föreningar och organisationer får ej boka tider mellan den 1 juni och midsommarhelgen före den 15 april. Fram till och med den 14 april har privatpersoner boende i Minneberg förtur på dessa tider. Tänk på att boka både dag- och kvällstid om du ska ha student.

Så här bokar du

Numera sker bokning av samlingslokalerna digitalt via internet och även access tilldelas digitalt.

För att boka lokal, klicka på knappen “Boka lokal” nedan. Du kommer då till en bokningskalender som visar tillgängliga tider. Klicka på aktuell tid för att boka. Lediga tider är grönmarkerade och upptagna är rödmarkerade. Du kan ställa frågor via e-post till eller ringa på telefonnummer 070-403 53 85. Frågor eller synpunkter via e-post måste innehålla kontaktuppgifter. Bokningsförfrågningar görs alltid på bokningssidan. Det kommer alltid en bekräftelse på att förfrågan är gjord samt, om bokningen är godkänd – på själva bokningen via e-post. Om bekräftelsen inte kommit inom 30 minuter så kontrollera i första hand skräpposten i din mejlbox, och om du inte hittar den, gör i sådant fall om förfrågningen.

Om du inte bokat tidigare behöver du fylla i ett formulär med dina uppgifter innan själva bokningen: namn, portnummer, lägenhets- nummer (det nummer som står på din ytterdörr), telefonnummer samt e-postadress. Du behöver också svara på säkerhetsfrågorna i formuläret. Eftersom dessa uppgifter granskas manuellt så skickas inte bokningsförfrågan med i detta formulär – du kan alltså bara boka om du har ett godkänt konto.

Visning av lokalerna

Vi visar inte lokalerna på begäran, så om du vill ta en titt i lokalerna inför uthyrningen så går det bra när våra klubbar Minnebergsseniorerna eller Bridgeklubben håller till där. Minnebergsseniorerna har normalt verksamhet i båtviken på helgfria måndagar mellan kl. 13 och 15:30 då man är välkommen ner och Bridgeklubben tar emot i badviken på onsdagar mellan kl. 17 och 18. Utöver det så håller vi öppet hus en gång om året. Under sommarmånaderna och julperioden då verksamheterna ligger nere sker ingen visning.

Utrustning

I lokalerna Badviken och Båtviken finns bord, stolar och porslin för det maximala antalet 70 tillåtna personer. Se detaljer nedan.

Det finns 9 stycken bord (130×70) samt 2 runda bord med 4 stolar vid varje bord – totalt 44 sittplatser. Utöver det finns 4 stycken uppfällbara (183×76) bord samt 26 klaffstolar för att komplettera om man är fler än 44 stycken.

Porslin och köksutrustning

  • Tallrikar: flat, djup och assiett
  • Kaffekoppar, med fat och assietter
  • Temuggar (endast ett dussin)
  • Glas: dricksglas, vinglas, snapsglas
  • Bestick
  • Uppläggningsfat, brödkorgar, ljushållare mm.

Badviken är utrustad med serveringsvagn och båtviken med serveringslucka

I vardera lokalen finns en kvalitetskaffebryggare som snabbt brygger 2,2 liter kaffe. Det finns också extra termosar samt vattenkokare, 2 st diskmaskiner med snabbdiskprogram, kyl-och frysskåp, induktionshäll, ugn samt 2 st mikrovågsugnar.

Övrig utrustning

Badviken är utrustad med högtalarsystem och projektor. Trådlöst internet finns och nätverket heter Minneberg. Du måste boka media tillsammans med din bokning. Ingen nyckelhantering för media finns utan det sätts på under uthyrningstiden. På helgerna stängs media av kl. 01. I båtviken går det för närvarande inte att hyra media. Vill man använda mikrofon så får man ordna detta själv eller ta kontakt med Minnebergsseniorerna för lån.

Piano (endast Båtviken), första hjälpen samt hjärtstartare finns i lokalerna.
Ljushållare för marshaller utomhus.

Handikapptoalett och barnskötbord
Städutrustning

Användning av lokal och ordningsregler

Självklart tar vi alla ansvar för att ta väl hand om våra gemensamma samlingslokaler vid hyra. I samband med bokning får du via e-post ordningsreglerna att respektera då du använder lokalerna. Du kan också ladda ner dem genom att klicka på knappen “ordningsregler” nedan.

Utlämning av access

När du har hyrt någon av samlingslokalerna får du mobil access av HSB.

Lämna ett svar