Förvaltare

Förvaltningen ombesörjs av HSB Stockholm. Avtal har tecknats med HSB Stockholm om:

  • Administrativ förvaltning
  • Teknisk förvaltning
  • Markskötsel
  • Förvaltartjänster.

Avtalen har tecknats av Minnebergs samfällighet i samarbete med bostadsrättsföreningarna Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan. De löper till den 31 december 2023.

Huvudförvaltare i Minneberg är Olivia Fredriksson som är kundansvarig förvaltare för både samfälligheten och de fyra föreningar som ingår i samfälligheten.

Du kan nå förvaltaren via HSB kund- och medlemsservice (se telefon och e-post nedan).

Du har också möjlighet att träffa vår förvaltare på helgfria onsdagar mellan kl.09.00-11.00 i Panncentralen, Svartviksslingan 93. (Ej juni-augusti).

Expedition i Panncentralen

En förvaltningsexpedition finns i Panncentralen, Svartviksslingan 93.

Öppettider:
Helgfri måndag och torsdag 7.15 – 8.00 samt
Helgfri torsdag 17.00 – 18.00 (ej juni till augusti)

Telefon 08 – 25 37 17

Under sommaren gäller andra öppettider (se anslag i porten).

På expeditionen har du bland annat möjlighet att köpa filter till lägenhetens olika luftventiler samt lysrör och glimtändare till köks- och badrumsbelysning. Förvaltningskontoret ombesörjer uthyrning av garageplatser samt kodning och försäljning av kodbrickor till dörrlås.

Utlämning av nyckel till samlinglokalerna

Det är på förvaltningsexpedition finns i Panncentralen som du hämtar ut nycklas när du bokat någon av samlingslokalerna Båtviken eller Badviken. Se ovan för öppettider.

HSB kund- och medlemsservice

Utifrån förvaltningsavtalet med HSB kan du ta hjälp av kund- och medlemsservice som är din första kontaktväg som boende och kan hänvisa dig rätt. Du kan här får svar på frågor om t ex försäljning av bostadsrätt, panter, avgifter, hyror, uthyrning i andra hand, bostadssociala frågor (exv störande grannar), råd vid ombyggnation, trygghetsfrågor, stadgefrågor, namnändring av skylt på dörr eller i port, m.m.

Telefon:       010-442 11 00
E-post:        

Öppettider:
Måndag – onsdag samt fredag: 08.00-16.30.
Torsdag: 08.00-18.00

Felanmälan

Felanmälan kan göras dygnet runt till HSB.

HSB-portalen

Du som har dator kan via webben använda HSB-portalen för att hitta information om just ditt boende, anmäla ett ärende till Kund- och medlemsservice eller göra en felanmälan.

Lämna ett svar