Digital bokning av Båtviken och Badviken från 7 januari

Från och med den 7 januari kommer bokning av samlingslokalerna Båtviken och Badviken att ske digitalt via internet.

Nyckelutlämning kommer att ske på HSBs expedition vid panncentralen vilket betyder att det blir fler möjliga tillfällen att hämta nycklarna än tidigare. Själva tillsynen kommer att ske precis som vanligt, men kommer att samordnas av Ewa Lennfors på uppdrag av Minnebergs samfällighet.

Minnebergsseniorerna har under många år på ett förtjänstfullt sätt hanterat såväl bokning som tillsyn av lokalerna, men har sedan en tid velat avsäga sig uppdraget. Det är bakgrunden till att styrelsen för Minnebergs samfällighet beslutat om en ny ordning för lokalbokningen. En grupp av seniorer kommer att arbeta med Ewa med tillsyn av lokalerna.

I samband med förändringen uppdateras regelverk och rutiner kring bokning, betalning och kostnad. Bland annat kommer det att vara möjligt att boka lokalerna i samband med storhelger och på sommaren för att göra lokalerna mer tillgängliga för alla.

Regelverk och rutiner kommer att utvärderas under året och eventuella justeringar kan sedan göras för att det ska fungera ännu bättre till nästa uthyrningsperiod.

Besiktningspersoner efterlyses

Vill du ställa upp och besiktiga våra lokaler? När det varit uthyrt till våra medlemmar sker besiktning mitt på dagen på lördagar, söndagar och måndagar. Ersättning utgår och varje besiktning tar som längst en halvtimme.

Vid frågor kontakta:
Ewa Lennfors

070-4834548


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.