Bokning av pingis och bastu

Från den 1 december 2021 ska de som har access till pingisrummet boka sin tid via https://motion.minneberg.se och från och med den 1 januari 2022 ska detta även göras för bastun.

Bokningen sköts av ett enklare bokningssystem än till gästlägenhet/lokalerna och för att vi inte ska hantera mer data än nödvändigt så bokar man med sitt registrerade konto för att boka lokaler. Användarnamnet är den e-postadress man har registrerat och för enkelhetens skull är lösenordet samma som mobilnumret den första gången. Om man väljer att ändra lösenord på motionsbokningen så är det det som gäller i framtiden.

Om du inte har något konto för att boka lokalerna så kan du skaffa det här – alla konton granskas manuellt innan de godkänns, vilket görs minst en gång i veckan. Så registrera ditt konto redan idag istället för att göra det i sista minuten. Du måste fylla i alla uppgifter. Om du inte har något hemnummer så fyll i mobilnumret i det fältet.

Om du finner lokalen eller bastun ledig på plats och använder den: Boka ändå – det är alltid den som bokat på sidan som har företräde till lokalen/bastun. Papperslappar och dylikt gäller inte som bokning. Om du får problem med att ordna ditt konto så mejla till för hjälp.