Bokning av pingis och bastu

Bokning av pingisrummet (Båtviken) bastun (Badviken) gör du via webben på länken https://motion.minneberg.se.

Bokningen sköts av ett enklare bokningssystem än till samlingslokalerna (Båtviken och Badviken) och för att undvika att hantera mer data än nödvändigt så används samma konto som man registrerar för att boka lokaler. Användarnamnet är den e-postadress man har registrerat. För enkelhetens skull är lösenordet samma som mobilnumret den första gången. Om man väljer att ändra lösenord på bokningen av bastu eller pingislokal så är det nya som gäller i framtiden.

Om du inte har något konto för att boka lokalerna så kan du skaffa det här. Alla konton granskas manuellt innan de godkänns, vilket görs minst en gång i veckan. Så registrera ditt konto redan idag istället för att göra det i sista minuten. Du måste fylla i alla uppgifter. Om du inte har något hemnummer så fyll i mobilnumret i det fältet.

Om du finner lokalen eller bastun ledig på plats och använder den: Boka ändå – det är alltid den som bokat på sidan som har företräde till lokalen/bastun. Papperslappar och dylikt gäller inte som bokning. Den som använder lokalen utan att ha bokas avvisas.

Om du får problem med att ordna ditt konto så mejla till för hjälp.