Nu finns Sunfleet bilpool i Minneberg – bara att boka och köra

Minnebergs samfällighet vill underlätta för boende i Minneberg att resa mer miljövänligt och utan att behöva äga egen bil. Därför har Minnebergs samfällighet möjliggjort att Sunfleet bilpool nu finns på plats.

Sunfleet är Sveriges största bilpool med över 1300 bilar i olika modeller, du väljer modell efter resans behov. Sunfleet finns på närmare 50 orter runt om i Sverige. I Stockholm finns ungefär 400 bilar utspridda på ungefär 150 poolplatser. Nu öppnar alltså Sunfleet en poolplats i Minneberg i samarbete med samfälligheten. Bilpoolen är belägen på nedre parkeringsdäcket P1 vid Svartviksslingan 91 och här står från fredagen den 30 juni 2017 en V40. Behöver man en större bil finns de närmaste poolplatserna vid Alviks Torg och Alviks Strand.

Som kund hos Sunfleet kan du snabbt och enkelt hyra bil per timme och du har tillgång till alla Sunfleets bilar i hela Sverige. Du betalar bara för bilen när du använder den. Drivmedel, skatt, service, försäkring och alla andra bilkostnader ingår i priset. Det enda du behöver göra som kund är att boka och köra.

Som tack för att Minnebergs Samfällighet upplåter en plats till Sunfleet får medlemmar i brf Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan ett startup erbjudande. Detta erbjudande ger två månaders fri månadsavgift (normalt 169kr / månad) på Sunfleets vanligaste abonnemang Small + 200kr att köra för. Detta ger boende i Minneberg möjligheten att testa en resa med Sunfleet och se om Sunfleet är något för oss. Mejla samfälligheten på sunfleet[at]minneberg.com för att få din rabattkod.

Mer information om Sunfleet hittar du här
www.sunfleet.com

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.