Årsavgift Snickarklubben

Läs mer om Snickarklubben här: http://www.minneberg.com/?page_id=169

Året som gått
I slutet av 2011 räknades antal medlemmar till 78, varav 5 stycken var nya medlemmar för året.  En ökning av medlemsantalet med 4% från år 2010 då antalet medlemmar var 75. . Passersystemet har registrerat över 2500 besök till Snickarklubben under året vilket måste ses som ett bevis på att klubbens lokal även i år är väldigt populär. Under året har klubben inte gjort några större inköp utan bara haft ett löpande underhåll av sågblad, ny chuck till borren, några handverktyg och olika förbrukningsmateriel.

Årsavgift medlemskap 2012
Avgiften för medlemskap i Minnebergs Snickarklubb ligger kvar på förra årets låga nivå om 100 kr/år. Senast den 29 februari vill vi ha din avgift inbetald på Plusgiro 43 82 71-9 för att du inte ska förlora ditt medlemskap
Gammal medlem:
Skall du förnya ditt medlemskap räcker det att ange ditt namn som meddelande vid betalning via internetbank. Har du redan betalt för år 2012 kan du ignorera detta meddelande.Om du blev ny medlem under årets tre sista månader 2011, gäller ditt medlemskap för hela 2012 också.

Ny medlem:
Är du ny och önskar medlemskap gäller som ovan att lämna namn som meddelande vid betalning, men sedan även skicka ett mail till  och ange namn, adress och lägenhetsnummer. (det som står på din lägenhetsdörr) . Detta för att kunna lägga in behörigheten till lokalen på korrekt nyckelbricka.

Önskelista – kommande utrustning

I lokalen har sedan en tid funnits en “önskelista” där medlemmar kan skriva upp vad som man saknar i lokalen. Ta tillfället att skriva där eller svara på detta mail om du har förslag på vad som bör köpas in.

– En timer till fläkten kommer att köpas och monteras
– Dammsugarens filter har rengjorts och klarar sig förhoppningsvis ett tag till. Vid dåligt sug, rengör filtret igen! Om apparaten fortsätter att strula kommer vi införskaffa en ny grovdammsugare.
– Plan och rikthyvel har av flera önskats. En sådan maskin måste dock beaktas med ansvar. Och med vetskapen om hur en del av våra medlemmar hanterar övriga verktyg är vi tveksamma till om det är ett klokt köp att införskaffa en sådan maskin. Allan utreder dock vilken modell man skulle kunna införskaffa på prov och fungerar det inte i och med att maskinens blad förstörs av att folk t.ex försöker hyvla plank med spik så får vi återgå till en lokal utan sådan maskin.
– Önskemål om värmepistol är vi tveksamma till med hänsyn till den brandfara som uppstår vid användande.
Parkerade projekt
Vi har haft många “projekt” som verkar ha övergetts under årets gång och vi blivit tvungna att slänga för att rensa upp i lokalen. Tänk på att alltid markera delarna i ditt projekt med namn, telefonnummer och datum på t.ex en lapp eller en bit tejp. Om projektet har stått orört i mer en månad kommer vi bli tvungna att att slänga eller återvinna delarna för att skapa plats och ordning i lokalen. Det är inga problem att ha projekt som du inte arbetar på under mer än en månads tid, men se då bara till att du uppdaterar datumet på din lapp eller tejpbit regelbundet så vi vet att projektet inte är övergivet. Under våren kommer vi rensa i lokalen igen så har du inte märkt ditt projekt, gör det nu!

Glöm inte städa lokalen efter ditt besök!

Vänliga hälsningar

och
Allan Gunnarsson (Ansvar för verktygssortiment och önskemål om inköp m.m)
Svartviksslingan 73,   08-25 47 96

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar