Rosor till hjälpsamma – Tack från Kerstin Nihlén

Här kommer en tackhälsning från Kerstin Nihlén som fick fin hjälp från personer i grannskapet i samband med en halkolycka.

ETT STORT, STORT TACK

för hjälpen den 27 februari!

Jag har försökt få tag på er på många olika sätt men misslyckats. Ni var 2 damer och 1 herre som var på väg till bokrealisation men blev stående i Alvik med mig. Jag registrerade att någon av er bodde i Slingan 37 och att damerna arbetat på Apotek. Jag halkade utanför Pressbyrån på väg från bussen till T-banan. Ni lyfte upp mig, ringde efter ambulans, och stod kvar och stöttade mig i närmare 45 minuter innan ambulansen kom. Jag blev opererad dagen efter, lårbenshalsbrott, som nu är så gott som bra.

Än en gång tusen tack!

Kerstin Nihlén

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.